Cui se adreseaza

Cardul de masa Card Meniu este dedicat tuturor antreprenorilor care cauta o solutie eficienta, flexibila, sigura si usor de administrat pentru a inlocui tichetele de masa pe suport hartie.

De ce este bun pentru afacerea mea

Prin cardul de masa Card Meniu iti reduci costurile, te bucuri de siguranta specifica produselor bancare,
eficientizezi modul in care administrezi conventiile salariale si economisesti timp gestionand totul rapid si usor, cu ajutorul aplicatiei BusinessNet.

UniCredit Bank este prima banca din Romania care ofera o solutie electronica de acordare a tichetelor de masa.
Emis sub licenta VISA, Card Meniu prezinta toate avantajele unui card bancar si poate fi folosit in toata tara pentru plata bunurilor achizitionate de la comerciantii de produse alimentare, servicii de restaurant sau catering care afiseaza sigla „Card de masa Card Meniu” sau “Card de masa Visa”,
Eficient si usor de administrat pentru tine

Card Meniu e usor de administrat prin aplicatia BusinessNet de la UniCredit Bank, care permite transferul rapid al banilor catre angajati, administrarea cardurilor de masa emise si returnarea automata in contul angajatorului a sumelor neutilizate in perioada de valabilitate de catre angajati. In plus, facturarea se face usor, in mod electronic, iar emiterea si livrarea cardurilor este gratuita la sediul companiei tale si presupune un efort logistic minim. Sigur si flexibil pentru angajatii tai

Card Meniu poate fi folosit la toate magazinele din tara care accepta plata prin cardul de masa, fara problema restului sau a cumparaturilor suplimentare pentru intregirea sumei. Platile se pot face contactless si sunt securizate, ca in cazul unui card bancar. In plus, angajatii primesc SMS imediat ce cardul a fost alimentat si isi pot verifica soldul sau istoricul tranzactiilor la ATM, prin aplicatia Mobile B@nking sau accesand OnlineCard.

Vezi cat economisesti cu cardul de masa Card Meniu!

  • Numar de angajati:
  • Numar de zile lucratoare lunar:
  • Valoarea lunara a unui tichet de masa:
Calculeaza
Cost total anual: Lei fara TVA