Ce este?

Linia de credit pentru afaceri mici si mijlocii este solutia perfecta pentru a creste afacerea ta. De la imbunatatirea fluxului de numerar, pana la acoperirea unor cheltuieli curente, solutia UniCredit te ajuta sa realizezi obiectivele de afaceri pe care ti le-ai propus, prin linia de credit pe termen de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii la scadenta. 

Cui se adreseaza

Este destinata tuturor antreprenorilor care au nevoie de un- suport pentru afacerea lor, usor, flexibil si de impact in viitorul imediat. 

De ce este bun pentru afacerea mea

Cand alegi linia de credit pentru afaceri mici si mijlocii de la UniCredit Bank alegi sa nu pui la indoiala viitorul afacerii tale. Stii foarte bine ca provocarile pot fi depasite, pentru ca ai facut chiar tu primul pas – curajul de a depasi dificultatile crearii propriului business –iar grija cu care compania ta a crescut de atunci pana azi are nevoie doar de sprijin ca sa se dezvolte mai departe, cu toata increderea.

Cu linia de credit pentru afaceri mici si mijlocii pe termen de 12 luni  ai acces la bani pentru a acoperi usor decalajul dintre incasari si plati, emiterea de scrisori de garantie si acreditive sau alte cheltuieli legate de activitatea curenta si te concentrezi pe obiectivele de crestere pe care le ai de urmat. In plus, o poti accesa in lei, euro sau dolari in functie de activitatea si nevoile afacerii tale sichiar in toate cele trei valute daca iti permite sa te dezvolti asa cum vrei. Uita si de grija vizitelor la ghiseu pentru platile pe care le ai de facut din credit, fiindca nu ti se cer documente justificative pentru cheltuielile generale.

Astfel, accesibilitatea, flexibilitatea si economia de timp descriu cel mai bine linia de credit pentru afaceri mici si mijlocii de la UniCredit Bank. Stiind toate aceste lucruri, tu cum ai descrie viitorul afacerii tale: mai bun, mai sigur, mai usor de atins?