Termeni si conditii


Toate informatiile continute in acest website sunt proprietatea UniCredit Bank S.A.


UniCredit Bank S.A. isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.


Informatiile prezentate pe acest website constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta ferma de a contracta sau o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Banca nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori eroare in descrierea informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile UniCredit Bank S.A. poti contacta orice functionar la ghiseele bancii noastre sau suna serviciul Call Center la 021.200-20-20.Deasemenea, Banca nu este responsabila pentru exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe acest site.


Orice incercare de modificare a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – UniCredit Bank S.A., da dreptul UniCredit Bank S.A. sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.